Over Carpe Diem

Hoi. Ik ben Kim. Als levensgenieter en foodie heb ik mijn marketing job opgegeven om voluit te gaan voor één duidelijk doel: ik wilde mijn jarenlange droom waarmaken en mij zowel privé als professioneel volledig toeleggen op catering & koken! Ik doe het met plezier voor u en uw gezelschap. 
Wenst u hapjes, een gevarieerd buffet of heus diner? Ik verzorg graag uw culinair carpe diem moment ! Voor u en uw gasten, van 6 tot 30 personen. U kan de gerechten afhalen of ik breng ze bij u. Alles is bespreekbaar en mogelijk. 

Bij Carpe Diem kleuren we graag buiten de lijntjes. Bent u op zoek naar een vernieuwende en niet per se 'klassieke' formule ? Ik denk graag mee met u. Carpe diem wil graag verrassende gerechten aanbieden, aangepast aan uw smaak en wat u typeert als gastheer of -vrouw. Zijn er allergieën? Laat het zeker weten en we passen de gerechten aan.
Bij Carpe Diem maken we alles zelf, geen vooraf bereide schotels dus, maar home made gerechten; eerlijk, eenvoudig, maar bereid met heel veel respect voor de smaak.
En tot slot; Carpe Diem is ontstaan vanuit mijn liefde en passie voor koken. Deze passie mogen overbrengen naar de gasten is de boeiendste uitdaging denkbaar, én meteen ook het mooiste geschenk … waarvoor dank alvast! Hopelijk tot gauw...

Kim

Heerlijk toch als alle borden leeg zijn! 

1

Veerle Dewael - ODTH - 11 november 2015
http://www.vrouwenele.be/

"Altijd al TOP geweest!"

2

Liesbeth Switten - 11 november 2015

"Ik had het genoegen om de heerlijke gastronomie van Kim te mogen proeven tijdens een reünie met ruim 25 deelnemers. 
Op vraag van de organisatoren verzorgde zij een verfijnd Grieks buffet: lichte, smakelijke gerechten,aangepaste, heerlijke wijnen, vriendelijke bediening. Deze dame weet wat ze doet en is een uitstekende kok, die moeiteloos alle types van gerechten bereidt.
Een absolute aanrader!"

3

Sofie Deprins - 1 januari 2016

"Kaasschotel was subliem! Heerlijke kazen anders dan anders, chutneys, kruidenboter...Doe zo voort👍"