Eindejaarsmenu!

Afhaal KERST en NIEUWJAARSMENU

Beste levensgenieter,

Met heel veel plezier stel ik u de Carpe Diem kerst- en eindejaarsmenu voor. te bestellen via info@kims-carpediem.be

Hapjes

Mousse van foie gras, met een crumble van brioche en hazelnoot Mini bouchée met kip – garnaal – ham/kaas (2 pp) Mini bisque van grijze garnaal Roggebroodje, forelpaté, limoen, kervel, zwarte peper Burrata, poeder van zwarte olijf, tomatencrunch, pesto

Prijs per hapje: € 3

***

Soep

Knolselderrsoep met peterseliewortel met rode biet en snippers van varkensvlees

OF Bisque van grijze garnaal

Prijs per liter soep met garnituur: € 7,5

***

Voorgerecht koud

Gravad lax (gemarineerde zalm) Rode biet | wodka | dille | zure room OF Zelfbereide paté van parelhoen Porto | tijm | Tierenteynse mosterd | rode uienkonfijt OF Half kreeftje belle vue Met ovenvers speltbrood & boter

Prijs per koud voorgerecht: € 12 Indien kreeft: € 24

***

Voorgerecht warm

Royale visschelp mornay OF Gegrilde kreeft met home made kruidenboter

Prijs per warm voorgerecht: € 15 Indien kreeft: € 25

***

Hoofdgerecht

Hertenstoofpotje met spekjes en zilverui Gestoofd peertje in rode wijnsaus Gekarameliseerd witloof Spruitjes (Amandel)kroketten of pommes dauphinois OF Oostends vispannetje à la Peter Goossens Rijkelijk gevuld met Kabeljauw, zalm, coquille, gamba, mossel, grijze garnaal Champignons, tomaat Puree OF Ragout van parelhoen Morilles en bospaddenstoelen Sauce fine champagne Kervel en dragon (Amandel)kroketten of pommes dauphinois

Prijs per hoofdgerecht: € 22

***

Hazelnoot chocolademousse Crumble van speculoos | seizoensfruit OF Lemon/limoncello cheesecake mousse Munt, bosbes

Prijs per dessert: € 8


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon