Eindejaarsmenu!
Afhaal KERST en NIEUWJAARSMENU
Beste levensgenieter,
Met heel veel plezier stel ik u de Carpe Diem kerst- en eindejaarsmenu voor. te bestellen via info@kims-carpediem.be
Hapjes
Mousse van foie gras, met een crumble van brioche en hazelnoot Mini bouchée met kip – garnaal – ham/kaas (2 pp) Mini bisque van grijze garnaal Roggebroodje, forelpaté, limoen, kervel, zwarte peper Burrata, poeder van zwarte olijf, tomatencrunch, pesto
Prijs per hapje: € 3
***
Soep
Knolselderrsoep met peterseliewortel met rode biet en snippers van varkensvlees
OF Bisque van grijze garnaal
Prijs per liter soep met garnituur: € 7,5
***
Voorgerecht koud
Gravad lax (gemarineerde zalm) Rode biet | wodka | dille | zure room OF Zelfbereide paté van parelhoen Porto | tijm | Tierenteynse mosterd | rode uienkonfijt OF Half kreeftje belle vue Met ovenvers speltbrood & boter
Prijs per koud voorgerecht: € 12 Indien kreeft: € 24
***
Voorgerecht warm
Royale visschelp mornay OF Gegrilde kreeft met home made kruidenboter
Prijs per warm voorgerecht: € 15 Indien kreeft: € 25
***
Hoofdgerecht
Hertenstoofpotje met spekjes en zilverui Gestoofd peertje in rode wijnsaus Gekarameliseerd witloof Spruitjes (Amandel)kroketten of pommes dauphinois OF Oostends vispannetje à la Peter Goossens Rijkelijk gevuld met Kabeljauw, zalm, coquille, gamba, mossel, grijze garnaal Champignons, tomaat Puree OF Ragout van parelhoen Morilles en bospaddenstoelen Sauce fine champagne Kervel en dragon (Amandel)kroketten of pommes dauphinois
Prijs per hoofdgerecht: € 22
***
Hazelnoot chocolademousse Crumble van speculoos | seizoensfruit OF Lemon/limoncello cheesecake mousse Munt, bosbes
Prijs per dessert: € 8
