It's the time of the year


Alweer een jaar verder, alweer veel gerechten, volle buiken en lege borden verder :-)

Een nieuw jaar, een nieuw menu. Hoewel we geluisterd hebben naar de lekkerbekken en toch wel de populairste gerechten hebben gehouden.

Voilà, hier is hij dan, de Carpe Diem kerst- en eindejaarsmenu.

Af te halen op 24 december of 31 december.

Uw bestelling ontvangen we graag via mail:

ENKEL VIA DIT ADRES AUB: info@kims-carpediem.be

Graag voor 7 december

Ik kijk er héél erg naar uit om voor u te mogen koken!

Kim #CarpeDiem

Hapjes

Mousse van foie gras, met een crumble van brioche en hazelnoot

Mini bouchée

Verrine met paling en gel van tuinkruiden

***

Soep

Pastinaaksoep

met mosterd & gremolata

OF

Knolselderrsoep

met rode biet en snippers van varkensvlees

OF

Bouillabaise met rouille (+ € 5pp)

***

Voorgerecht koud

Gravad lax (gemarineerde zalm)

Rode biet | wodka | dille | zure room

OF

Zelfbereide paté van parelhoen

Porto | tijm | Tierenteynse mosterd | rode uienkonfijt

OF

Carpaccio van tonijn

Wasabimayonaise, lookcroutons, gepekelde groentjes, rucolla

Met ovenvers speltbrood & boter

***

Voorgerecht warm

King Crab

Gegrild met tijmboter, fleur de sel

***

Hoofdgerecht

Ragout van parelhoen

Sauce fine Champagne

Bospaddenstoelen en morilles

Spruitjes

Waterkers

(Amandel)kroketten

OF

Hertenstoofpotje

met spekjes en zilverui

Gestoofd peertje in rode wijnsaus

Spruitjes

Gekarameliseerd witloof

(Amandel)kroketten

***

Dessert

Hazelnoot chocolademousse

Crumble van speculoos | seizoensfruit

&

Snoepertjes voor bij de koffie

Aangepaste wijnen op aanvraag

Prijs per persoon

Hapjes – 1 Koud VG – Hoofd – Dessert: € 49

Warm voorgerecht: € 13

Soep met garnituur: € 7/liter


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

©2016 by Carpe Diem. Proudly created with Wix.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon