It's the time of the year

Alweer een jaar verder, alweer veel gerechten, volle buiken en lege borden verder :-)
Een nieuw jaar, een nieuw menu. Hoewel we geluisterd hebben naar de lekkerbekken en toch wel de populairste gerechten hebben gehouden.
Voilà, hier is hij dan, de Carpe Diem kerst- en eindejaarsmenu.
Af te halen op 24 december of 31 december.
Uw bestelling ontvangen we graag via mail:
ENKEL VIA DIT ADRES AUB: info@kims-carpediem.be
Graag voor 7 december
Ik kijk er héél erg naar uit om voor u te mogen koken!
Kim #CarpeDiem
Hapjes
Mousse van foie gras, met een crumble van brioche en hazelnoot
Mini bouchée
Verrine met paling en gel van tuinkruiden
***
Soep
Pastinaaksoep
met mosterd & gremolata
OF
Knolselderrsoep
met rode biet en snippers van varkensvlees
OF
Bouillabaise met rouille (+ € 5pp)
***
Voorgerecht koud
Gravad lax (gemarineerde zalm)
Rode biet | wodka | dille | zure room
OF
Zelfbereide paté van parelhoen
Porto | tijm | Tierenteynse mosterd | rode uienkonfijt
OF
Carpaccio van tonijn
Wasabimayonaise, lookcroutons, gepekelde groentjes, rucolla
Met ovenvers speltbrood & boter
***
Voorgerecht warm
King Crab
Gegrild met tijmboter, fleur de sel
***
Hoofdgerecht
Ragout van parelhoen
Sauce fine Champagne
Bospaddenstoelen en morilles
Spruitjes
Waterkers
(Amandel)kroketten
OF
Hertenstoofpotje
met spekjes en zilverui
Gestoofd peertje in rode wijnsaus
Spruitjes
Gekarameliseerd witloof
(Amandel)kroketten
***
Dessert
Hazelnoot chocolademousse
Crumble van speculoos | seizoensfruit
&
Snoepertjes voor bij de koffie
Aangepaste wijnen op aanvraag
Prijs per persoon
Hapjes – 1 Koud VG – Hoofd – Dessert: € 49
Warm voorgerecht: € 13
Soep met garnituur: € 7/liter