Kerstmenu!

Beste levensgenieter,

De feestdagen staan stilaan voor de deur. Het gezellig samenzijn onder familie en vrienden, quality time met de kids...heerlijk. En daar hoort uiteraard lekker eten bij!

Tussen al de bedrijvigheden door nog een dineetje plannen, inkopen doen, en koken is daarom niet altijd evident. Trouwens, de fijne momenten aan tafel wil u toch ook niet missen, toch?

Carpe Diem kan u hierbij helpen.

Wij zorgen voor een heerlijk 3, 4 of 5 gangen afhaaldiner kant en klaar, u hoeft enkel op te warmen en te dresseren. O ja, de instructies krijgt u er van ons bij, dus mislukken is géén optie.

Interesse? Laat het ons weten. Graag ontvangen uw bestelling (aantal gasten, aantal gangen, menukeuze) voor 15 december. Afhaling (of levering) gebeurt op 24 december.

Wil u geen volledig diner maar interesseren u enkele gerechten afzonderlijk, dat kan natuurlijk ook.

Soepen (met garnituur) per liter, koekjes per 500 gr, het kan allemaal.

Hopelijk tot gauw, en alvast een prettig eindejaar. En nooit vergeten: CARPE DIEM !

Culinaire groeten, Kim

Kerstmenu 24/12

Vanaf 6 pers

Tafelsnoepjes

Eigenbereide pesto, humus, tzaziki

& grissini

***

Tomaat mozzarella hapje

3 Hapjes

VIS: Forelpaté met groene appel op roggenbrood

***

VEGGIE: Pastaslaatje met gekonfijte tomaten, basilicum, blauwe bessen, geroosterde pijnboompitten

OF

VEGGIE: Quinoaslaatje met feta, lenteui, koriander, pompoenpitten

***

VLEES: Mini quiche lorraine (prei & spekjes)

Voorgerecht koud

Eigenbereide gravad lax (=gemarineerde zalm) met mierikswortelroom,

Komkommer, groene appel, daikon cress

Ovenvers bruin brood & zelfbereide kruidenboter

OF

Paté van Parelhoen, spek, tijm & Tierentynse mosterd

Abdijbrood & roomboter

Soep

Garnalenbisque met pittige rouille en croutons

OF

Vélouté van pastinaak en knolselder met pastinaakchips

OF

Pompoensoep met dooierzwammen en gekonfijte kastanjes

OF

Consommé van paddenstoelen

Voorgerecht warm

Gegratineerde Sint-Jacobsschelp

Sint-Jacobsvrucht, kabeljauw, zalm, grijze garnalen

Fijne groentjes

Hoofdgerecht

Stoofpotje van wild

Eigenbereide amandelkroketten

Gestoofd peertje in rode wijnsaus

Gekarameliseerd witloof

OF

Klassiek vispannetje

kabeljauw, zalm, tong, mosselen & garnalen

Tomaten & champignons

Pommes duchesse

OF

Parelhoen suprême

Brandade van witloof en boschampignons

Madeira roomsaus

Crumble van spek

Kaasplank

Selectie van 5 topkazen, perfect gerijpt met eigen bereidingen.

Antwerps pikantje

Fromager d’Affinois

Geitenkaasje natuur (Cheverie d’Ozo)

Vacherin d’Or/pesto kaas

Morbier

wit en bruin brood

vers en gedroogde vruchten/noten

Witloofchutney met appelsien en steranijs

&

perenchutney met rozijnen

Dessert (verrines)

Panna cotta met witte chocolade

& passievruchtencoulis, blauwe bes

&

Chocolademousse met vanilleroom

Eigenbereide kraakverse koekjes voor bij de koffie,

samengesteld uit het volgende assortiment:

Marquisettes

Zandkoekjes

Rochers

Bokkenpootjes

Madeleines

Amandelnougatine

Voorstel dranken:

Rood: Nero d‘Avola Cusumano

Wit: Cusumano Angimbé

PRIJZEN PER PERSOON

Basismenu:

Tafelsnoepjes & hapjes

Koud voorgerecht

Hoofdgerecht

Dessert

€ 35,-

UPGRADE JE MENU NAAR KEUZE (Ook apart te verkrijgen!)

Soep met garnituren: € 7,- per liter

Warm voorgerecht: 7 € per persoon

Kaasplank, bijgerechten, brood: € 10,- per persoon

Eigenbereide koekjes: € 12/500 gr

Aangepaste apero & wijnen, prijs per fles:

Prosecco Terre Nardin Extra Dry: € 14

Rood: Nero d‘Avola Cusumano: € 12

Wit: Cusumano Alcamo: € 11

OF Cusumano Angimbé: € 13

Vraag gerust een proeffles!

Prijzen exclusief BTW (6% maaltijden – 21% dranken )

VOORWAARDEN

Alles wordt voorzien om makkelijk zelf te warmen of bereiden, met een minimum aan werk voor de gastheer/vrouw.

Er wordt ook waar nodig een ‘handleiding’ bij geleverd

Indien u graag materiaal voor uw tafeldekking huurt, laat het ons zeker weten.

We vernemen het graag indien u specifieke verzoeken heeft, allergieën, zwangeren…

De catering wordt afgehaald of zelf door Carpe Diem geleverd indien gewenst. Binnen Groot Heist gratis, daarbuiten aan 0.2 euro/km.

Materialen (indien niet wegwerp) moeten proper en volledig zelf teruggebracht worden.

Materialen die stuk zijn of ontbreken, worden aangerekend.

Uw factuur voor uw diner wordt op voorhand bezorgd.

Deze moet betaald zijn voor uw diner ter bevestiging van uw bestelling.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags